Skip to content

Aan de slag met Dividuals®

Er zijn heel wat mogelijkheden om aan de slag te gaan met Dividuals®. In functie van uw behoeften en interne analytische capaciteiten kunt u volgende opties overwegen:

  • De datalicentie geeft u toegang tot de volledige database, biedt u de grootste flexibiliteit en stelt u in staat om uw analyses volledig zelfstandig uit te voeren.
  • De verrijking van uw gegevens stelt u in staat om de Dividuals®-database te koppelen aan uw eigen klantgegevens. Deze aanpak is ideaal voor het eenvoudig lanceren van hyper-gepersonaliseerde marketingacties en/of klantenanalyses.
  • De consultancydiensten maken het mogelijk om snel inzicht te krijgen in kenmerken van doelgroepen, geografische dekking, expansieplannen, affiniteitsscores.
  • De partnerintegraties zorgen voor vlotte en gerichte marketingacties zoals huis-aan-huis, direct mailing, e-mailing, sms, online audiences, Out of Home, …

Contacteer ons om de beste aanpak te bepalen in functie van uw doelstellingen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Checkboxes
SIRIUS Insight verwerkt persoons- en andere gegevens in overeenstemming met de geldende wetten en regelgeving. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.