Skip to content

Whitepaper Dividuals by Freedelity

Article / Whitepaper
Dividuals

Net als elke marketeer wilt u uw klanten beter leren kennen

U wilt ook uw verzorgingsgebieden analyseren, uw marketingacties segmenteren en personaliseren of uw projecten voor het te monetiseren van klantenkennis ondersteunen en stimuleren. Dat is logisch en we kunnen u alleen maar aanmoedigen.

We kunnen nu een extra dimensie toevoegen aan uw klantgegevens: Dividuals®.

Deze segmentatie weerspiegelt de diversiteit van de Belgische bevolking. Op basis van een enorme hoeveelheid gegevens verdeelt Dividuals huishoudens in groepen met vergelijkbare kenmerken.

Kortom, deze databasemarketingoptie, stelt je in staat om je analyses nog verder te verfijnen, vooral als je het maximale uit je data-investeringen wilt halen in je relatie met adverteerders of het opstellen van je mediaplan !

Om te onthouden

Dividuals® is zeer zeker de meest relevante en robuuste oplossing op de Belgische markt voor het opstellen van een socio-demografisch en/of socio-economisch profiel van een klantenbestand of gebied (zoals een verzorgingsgebied of isochrone zone).

Door te vertrouwen op deze bron van betrouwbare, hoogwaardige aanvullende gegevens neem je niet alleen beter geïnformeerde beslissingen, maar stimuleer je ook het denken van je teams en ondersteun je test and learn benaderingen.

Download de whitepaper

Ontdek 6 cases voor Dividuals door de whitepaper te downloaden die hieraan is gewijd.

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Checkboxes
SIRIUS Insight verwerkt persoons- en andere gegevens in overeenstemming met de geldende wetten en regelgeving. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

Similar articles